Zamów przez telefon
692 400 200   lub  500 087 225
Strona główna » Opinie o sklepie

Opinie o sklepie

100% Klientów poleca nasz sklep
5,0 Średnia ocena, Ilość opinii 173
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów

Dodaj nową opinię o sklepie

Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jadwiga
  • Data napisania recenzji: 22-01-2022
Polecam sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Jarosław
  • Data napisania recenzji: 17-12-2021
wszystko .ok
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Agata
  • Data napisania recenzji: 17-12-2021
Polecam sklep, szybko i w dobrej cenie
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Gabi
  • Data napisania recenzji: 09-12-2021
Polecam sklep. Współpracujemy już kilka lat i niezmiennie jestem zadowolona :)
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Joanna
  • Data napisania recenzji: 04-12-2021
Bardzo miła obsługa i szybka wysyłka zamówienia - polecam sklep
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Krystyna
  • Data napisania recenzji: 22-11-2021
Dziękuję za szybką realizację zamówienia.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: KATARZYNA
  • Data napisania recenzji: 21-11-2021
Polecam sklep, bardzo przyjemna obsługa. Zaopatruje się już od kilku lat i póki co nie zamierzam nic zmieniać
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: KATARZYNA
  • Data napisania recenzji: 21-11-2021
Polecam sklep, bardzo przyjemna obsługa. Zaopatruje się już od kilku lat i póki co nie zamierzam nic zmieniać
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Barbara
  • Data napisania recenzji: 07-11-2021
Bardzo szybka wysyłka. Polecam z czystym sumieniem, na pewno do Państwa wrócę.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Janek
  • Data napisania recenzji: 10-10-2021
Dziękuję za szybką wysyłkę
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Michał
  • Data napisania recenzji: 08-10-2021
Profesjonalna i miła obsługa, błyskawicznie rozwiązała mój problem i jeszcze tego samego dnia zamówienie było już wysłane. Polecam.
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Paweł
  • Data napisania recenzji: 07-10-2021
Od lat niezmiennie - szybko, w dobrej cenie i super torby na kurczaka
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Kamil
  • Data napisania recenzji: 05-10-2021
Bardzo dziękuję za ekspresową wysyłkę - jak zawsze
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Magdalena
  • Data napisania recenzji: 24-09-2021
Super sprzedawca, miła obsługa, szybka realizacja. Serdecznie polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie
Średnia ocena5,0
  • Jakość obsługi Klienta
  • Czas realizacji
  • Ceny produktów
  • Jakość produktów
  • Autor opinii: Beata
  • Data napisania recenzji: 16-09-2021
Zamówiłam pierwszy raz w tym sklepie i jestem bardzo zadowolona z obsługi i szybkości wysyłki zamówienia. Polecam
Klient poleca zakupy w naszym sklepie

Copyright © 2010 - 2022  RD Studio - Projektowanie sklepów internetowych
Wszystkie nazwy i znaki handlowe użyte w sklepie są znakami zastrzeżonymi dla ich właścicieli i zostały użyte wyłącznie w celu identyfikacji.
Informujemy, iż w celu realizacji usług dostępnych w naszym sklepie, optymalizacji jego treści oraz dostosowania sklepu do Państwa indywidualnych potrzeb korzystamy z informacji zapisanych za pomocą plików cookies na urządzeniach końcowych użytkowników. Pliki cookies można kontrolować za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dalsze korzystanie z naszego sklepu internetowego, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, iż użytkownik akceptuje stosowanie plików cookies. Więcej informacji zawartych jest w Polityce Prywatności sklepu.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu